Coaching

Rust en structuur in uw dagelijkse routine

Mijn naam is Kristel Jacobis (°1980).
In 2004 behaalde ik mijn diploma polyvalent verzorgende.
In 2008 specialiseerde ik mezelf in de kraamzorg en volgde hiervoor opleiding in Nederland.
In 2022 haalde ik het bijkomende diploma van familiecoach en werd ik lid van de Belgische massagefederatie

In 2008 ben ik aan de slag gegaan bij onze noorderburen als kraamverzorgende, waar ik heel wat baby’s op de wereld heb helpen zetten en de eerste week kraamzorg heb mogen geven.
Gaandeweg heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van jonge mama’s in turbulente tijden. Mama’s die de roze wolk niet zijn tegengekomen of mama’s die het gevoel hebben dat ze van de roze wolk zijn gevallen. De redenen zijn heel uiteenlopend: huilbaby’s, reflux, de hormoonhuishouding die totaal overhoop ligt, slapeloze nachten, de veranderingen in het gezin en veranderingen in de relatie, … Want laat ons eerlijk wezen: een baby verandert heel je leven. Om jezelf te leren ontspannen in deze turbulente tijden maak ik gebruik van mindfulness en voor het versterken van de band tussen mama en baby leer ik je intuïtieve babymassage aan.
 • Waar

  Aan jou de keuze:
  Bij jou thuis Ik kom graag bij jullie langs. Hierdoor vermijden jullie stress in organisatie van verplaatsing en etenstijden van jullie kindje.

  Bij mij in de praktijk Onze praktijk in Essen is volledig ingericht op het verschaffen van een rustgevende ervaring.
  En zo kan jij even tussen de 4 muren uit.


 • Tarieven

  1 coachingsessie voor 50 euro
  Ik geef je tips & tricks over de dagelijkse rituelen

Getuigenissen

In de eerste weken met onze baby E., stond Kristel ons bij met raad en daad bij. Ik had het moeilijk als mama, zeker door de nieuwe gezinsdynamiek met 2 kindjes. Ik voelde me een slechte mama. Kristel heeft de kunst om angsten te verminderen en rust te brengen. Ik kon mijn hart bij haar uitstorten, voelde me begrepen en werd gerustgesteld. Kristel gaf me opnieuw zelfvertrouwen: ik ben wél een goede mama voor mijn kindjes.

L. R.

Wat kan ik als Familiecoach voor jou betekenen?

Zorgen voor rust en structuur
Ik begeleid als familiecoach jouw gezin als het even lastig is en help bij het wegnemen of verminderen van problemen binnen jouw familie.

Een familiecoach kijkt als een familievertrouwenspersoon voor elk lid van het gezin naar de onderliggende gevoelens en gedachten en kijkt samen naar mogelijkheden en oplossingen.