Coaching

Rust en structuur in uw dagelijkse routine

Mijn naam is Kristel Jacobis (°1980). In 2004 behaalde ik mijn diploma polyvalent verzorgende. In 2008 specialiseerde ik mezelf in de kraamzorg en volgde hiervoor opleiding in Nederland. Ik ben hierna aan de slag gegaan bij onze noorderburen, waar ik heel wat baby’s op de wereld heb helpen zetten en de eerste week kraamzorg heb mogen geven.
Gaandeweg heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van jonge mama’s in turbulente tijden. Mama’s die de roze wolk niet zijn tegengekomen of mama’s die het gevoel hebben dat ze van de roze wolk zijn gevallen. De redenen zijn heel uiteenlopend: huilbaby’s, reflux, de hormoonhuishouding die totaal overhoop ligt, slapeloze nachten, de veranderingen in het gezin en veranderingen in de relatie, … Want laat ons eerlijk wezen: een baby verandert heel je leven. Om jezelf te leren ontspannen in deze turbulente tijden maak ik gebruik van mindfulness en voor het versterken van de band tussen mama en baby leer ik je intuïtieve babymassage aan.

Getuigenissen

In de eerste weken met onze baby E., stond Kristel ons bij met raad en daad bij. Ik had het moeilijk als mama, zeker door de nieuwe gezinsdynamiek met 2 kindjes. Ik voelde me een slechte mama. Kristel heeft de kunst om angsten te verminderen en rust te brengen. Ik kon mijn hart bij haar uitstorten, voelde me begrepen en werd gerustgesteld. Kristel gaf me opnieuw zelfvertrouwen: ik ben wél een goede mama voor mijn kindjes.

L. R.

Wat kan coaching voor u betekenen

Zorgen voor rust en structuur

Ik ben Kristel Jacobis.
Als kraamverzorgende met ruim 12 jaar ervaring, specialiseer ik mij in het werken op gevoel of zoals men zegt vanuit de buik. Babymassage en coaching gebruik ik om zowel moeder als kind rust te geven in turbulente tijden.